DOBRE VIJESTI ZA UČENIKE I ZAPOSLENIKE SISAČKE GIMNAZIJE!


Prije nekoliko dana u Oglasniku javne nabave pronašli smo zanimljiv natječaj, posebno za sve sadašnje učenike te profesore i zaposlenike Gimnazije Sisak. Natječaj je raspisan za prethodno savjetovanje za promjenu drvene stolarije na Gimnaziji Sisak.

Stolarija jedne od najvećih sisačkih škola, u izuzetno je lošem stanju, a osim štednje energije i sigurnosnih razloga, poboljšala bi se zvučna izolacija.

DRVENA STOLARIJA

Kako saznajemo Sisačko – moslavačka županija je kroz natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ostvarila potporu od 700.000,00 kuna za promjenu stolarije te je krenula s postupkom nabave. Očekuje se kako bi natječajni postupak mogao biti završen u lipnju, a stolarija promijenjena s početkom nove školske godine.

Nova stolarija, sukladno zahtjevima Ministarstva kulture, Konzervatorskog odjela u Sisku isto će biti drvena jer je objekt pod zaštitom. Procijenjena vrijednost nabave je malo manja od 1.700.000,00 kn. Županija će ostatak sredstava od iznosa dobivenog od strane Ministarstva do ugovorene vrijednosti, osigurati iz vlastitog proračuna.