Vratar RK Sisak Antonio Novinc ozlijedio meniskus


Sisak, 19. ožujka 2024.

– Vratar Rukometnog kluba Sisak Antonio Novinc zadobio je težu ozljedu rupture lateralnog meniskusa, otkriveno je na nedavnom liječničkom pregledu. Zbog ozljede, Novinc je primoran završiti ovu sezonu i podvrgnuti se operativnom zahvatu. Nakon operacije, slijedi rehabilitacija koju će Novinc morati proći na siguran i pravilan način kako bi se izbjegla ponovna ozljeda.

Novinc je bio ključni igrač RK Sisak ove sezone, a svojim je obranama često pomagao timu da ostvari pobjedu. Nakon oporavka slijede pripreme se za slijedeću sezonu, nadamo se u najvišem rangu Hrvatskog rukometa – Paket24 Premijer ligi.

Njegova ozljeda veliki je gubitak za klub. “Toni, želimo ti brz i uspješan oporavak te da se što prije vratiš na teren!“, poručili su iz RK Sisak.

Novinc se obratio navijačima i klubu: “Hvala svima na podršci. Žao mi je što sezona završava ovako, ali uskoro ću se jači vratiti na teren. Vjerujem da ćemo slijedeće sezone igrati Premijer ligu i ostvarivati pobjede u najvišem rangu hrvatskog rukometa.

Očekuje se da će Novinc pauzirati oko šest mjeseci.