“Jučer su na Gradskom stadionu odigrane dvije selektivne utakmice 4 ŽNS/ZNS, gdje se još jednom pokazalo da središte Zagreb obiluje kvalitetom, a naši dečki su dobro i dostojno prezentirali svoj klub, te pogotovo najvišu ocjenu dobiva Vilim Gec koji je ujedno i kapetan ekipe i kojeg već mnogi renomirani klubovi zovu u svoje redove.
Prije brifinga, trenerima središta Zagreb se obratio predsjednik kluba Marko Medarić izrazivši veliko zadovoljstvo i čast što je u suradnji sa HNS-om i NS Zagreb završnica selekcije pionira U 13 i U 14 održana u Sisku.
Svi nazočni instruktori HNS-a, Bašić, Buinac, Kučko, Pribanić, područni instruktor Gričar, glavni instruktor Ćuk te povjerenik natjecanja Stipković pohvalili su organizaciju i posebno istaknuli odličan travnjak gradskog stadiona.
HNK Segesta Sisak polučila je visok nivo organizacijskih kriterija i pokazala spremnost da ubuduće organizira natjecanja na višem nivou poput utakmica mladih reprezentacija Hrvatske” – stoji na službenoj facebook stranici HNK Segesta Sisak.

 

Izvor: facebook.com/HNK-Segesta-Sisak