Protekli vikend je održan 21. Trofej grada Vrbovca sa jako dobrim rezultatima za sisački streljački klub “HVIDR-a SISAK”.
Već tradicionalno u sklopu manifestacije “Kaj su jeli naši stari”, vikend prije početka sezone zračnim oružjem sisački streljački klub “HVIDR-a SISAK” odlazi na spomenuto natjecanje ne bi li se vidjele početne mogućnosti natjecatelja. Obzirom da su se puške odmarale od lipnja, neki rezultati su ludo jaki! I to baš oni od kojih se to i očekuje.
Ekipa kluba u sastavu Tea Ilijević, Mirta Ilijević i Siniša Lovrenović osvojila je drugo mjesto s 564 kruga, iza nedohvatljive Končanice koja je pogodila 573 kruga.

Najbolja pojedinačno bila je Tea Ilijević sa viisokih 193 kruga. Ipak i sa tim rezultatom osvojila je srebrnu medalju iza Tihane Rab iz Končanice koja je pogodila 195 krugova. Koliko je ženska konkurencija jaka najbolje pokazuje to, što je Mirta sa 188 krugova zauzela tek 6. mjesto.

U muškoj konkurenciji nije bilo tako visokih rezultata, sa 187 krugova pobijedio je Tihomir Ilijević, a Siniša je sa 183 kruga uzeo broncu. Tri medalje i pehar….. sasvim solidno za početak sezone, koja će realno za klub početi 02.09.

“Naravno da više od broja medalja vesele visoki rezultati Tee i Mirte“ – rekao je trener kluba naših uspješnih siščana Tihomir Ilijević.