U SUBOTU NA RUKOMET


Proteklog vikenda rukometaši Siska gostovali su u Velikoj Gorici u sklopu 7. kola 3.HRL središte te osvojili važna dva boda. Ostvarena je pobjeda 27-23 protiv vrlo dobrog domaćina Gorice.

Pobjednik se dao naslutiti već na poluvremenu kad su Siščani imali pet golova prednosti (13-8). Unatoč nervoznijem ulasku u utakmicu profunkcionirala je sisačka 6-0 obrana na čelu s golmanom Novincem, postignuto je par „lakih“ golova iz kontre i na odmor se otišlo sa solidnom prednosti. U drugom dijelu se igralo gol za gol. Goričani su zaprijetili 6 minuta do kraja približivši se na svega 2 gola zaostatka. U tom trenutku pozvana je minuta odmora, Siščani se konsolidiraju i mirno zatvaraju utakmicu s ugodnih +4. Uz odličnog Novinca na golu istaknuli su se Paljuši sa 7 i Ražić sa 6 pogodaka te odličnom igrom u obrani. Uz navedene i ostali su bili na visokom nivou te je pružena najbolja partija ove sezone.

Siščani su trenutno jedina neporažena momčad lige te se nalaze na diobi prvog mjesta zajedno s Rudarom i Zaprešićem. Ovi rezultati još su vrjedniji imajući u vidu činjenicu da momčad uz iskusnije, Žarkovića, Novinca, Prišeka, većinom ima igrače kadetske momčadi.

U momčadi trenera Domagoja Orlića igrali su: Novinc, Malin 3, Komljenović 2, Domitrović, Beti, Hrgarek, Šuštić, Prišek 4 (2), Paljuši 7, Huremović, Ražić 6, Žarković 1, Fritz Sabljak, Perković 2, Gnjatić 2.
Sve je ovo odlična pozivnica svim ljubiteljima rukometa u Sisku da u što većem broju dođu na utakmicu 8. kola u kojem Siščani dočekuju goste Slogu iz Križa. Utakmica će se odigrati u subotu, 3. studenog, u 16.30 sati.

IZNAD SVIH – SISAK !