„U srcu grada – pomognimo srcem“ u subotu, 24. ožujka na sisačkom Korzu

Humanitarnu manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Siska a u sklopu koje će biti održana i kreativna radionica izrade narcisa kao pomoć Udruzi žena liječenih od bolesti dojke.

U glazbenom dijelu programa sudjelovat će sisačke klape Lađarice, Kolapjanke i Kolapjani te zbor Gimnazije Sisak. Od sportskih skupina sudjelovat će BK Labudovi, BK Roda, Klub sinkroniziranoga plivanja Sisak, Odbojkaški klub Sisak i Turopoljska udruga skauta, dok će u poslijepodnevnim satima biti održana vaterpolo utakmica između VK Siscia i VK Zagreb.

Pozivamo vas da na ovu manifestaciju doputujete vlakom uz 40% popusta. Popust možete koristiti 24. ožujka 2018. za kupnju povratnih karata do kolodvora Sisak, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz svih kolodvora Slovenskih željeznica.

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km – poručuju iz Turističke zajednice.

 

Izvor: sisakturist.com