Upravni odjel za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Siska raspisao je javni natječaj za prijam u službu za mjesto voditelja Odsjeka za urbanizam, kulturnu baštinu i zaštitu okoliša  na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od tri mjeseca (1 izvršitelj). Uvjete natječaja možete pronaći ovdje.

Upravni odjel za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Siska raspisao je javni natječaj za prijam u službu za  mjesto administrativnog tajnika pročelnika na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od tri mjeseca (1 izvršitelj). Uvjete natječaja možete pronaći ovdje. 

Obavještavaju se kandidati prijavljeni na oglas za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto računovodstvenog referenta za rashode u Upravnom odjelu za proračun i financije, koji je objavljen na Internet stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dana 22. veljače 2018. godine,  da će se testiranje kandidata  održati dana 19. travnja 2018. godine (četvrtak) s početkom u 9,00 sati,  u zgradi Gradske vijećnice, na adresi, Rimska 26, Sisak.

Sretno svima!

 

Foto: sisak.hr