SVI U „BREZOVICU“ NA 4. FESTIVAL RUKOMETA!


U organizaciji RK Sisak, a povodom obilježavanja Dana grada Siska, u subotu 15. lipnja 2019. u SD Brezovica, održat će se 4. po redu Festival rukometa. Cjelodnevno rukometno druženje započet će u 10 sati turnirom u minirukometu, a nastavit će se kroz susrete svih generacija RK Sisak s rukometnim prijateljima iz Kutine, RK Moslavinom.

Na turniru u minirukometu za igrače rođene 2010. i mlađe sudjelovat će osam momčadi raspoređenih u dvije grupe. U grupi A uz domaćina RK Sisak sudjelovat će momčadi Garešnice, Rudara i Sesveta, a u grupi B momčadi Moslavine, Ivanića, Petrinje i Križa. Službeno otvaranje festivala i proglašenje pobjednika turnira se očekuje oko 12 sati.

Od 13 sati na dalje su na rasporedu utakmice generacija 2008., 2006. i 2004. između RK Sisak i RK Moslavina.

Prava poslastica uslijedit će u seniorskoj utakmici od 18 sati u kojoj će Siščani, kao „novopečeni“ drugoligaš, ugostiti jakog kutinskog prvoligaša RK Moslavinu. Ova utakmica će biti svojevrsna promocija prvaka 3.HRL Središte te proslava ulaska u 2.HRL Sjever.

U sklopu seniorske utakmice sisačkoj publici predstavit će se i sve klupske generacije kroz defile parketom Brezovice. Festivalom rukometa ujedno završava za Siščane iznimno uspješna rukometna sezona. Šarolik rukometni meni za svakoga nudi ponešto. Stoga, nije teško odlučiti gdje provesti sljedeću subotu. U Brezovici! Kako? Uz rukomet!

IZNAD SVIH – SISAK!!!