Mali glumci – školarci predstavom zabavili vrtićku djecu

Već petu godinu traje lijepa suradnja članova dramske skupine nižih razreda iz Budaševa i Dječjeg vrtića Sisak Stari ( objekt Bubamara ).
Glumci iz Budaševa, zajedno s učiteljicom – voditeljicom dramske skupine – Ljiljanom Slunjski zabavljaju male polaznike Bubamare sa svojim razigranim, edukativnim i šaljivim predstavama.
Suradnja je započela spontano. Dio malih glumaca bili su polaznici ovog vrtića i u neobaveznom razgovoru rodila se ideja o suradnji koja se pokazuje kao izvrsna odluka jer traje i traje.
„ Kontakt teta „ u vrtiću im je teta Sanja Domenuš, uz ostale odgajatelje koji su uvijek prekrasni domaćini i, zajedno s djecom, najbolja publika.
Danas su glumci iz OŠ Budaševo – Topolovac – Gušće, iz Budaševa, izveli predstavu o recikliranju, poučivši na zabavan i primjeren način polaznike Bubamare o tome kako se od starih, nepotrebnih stvari mogu napraviti nove, a ujedno se uz sve to i dobro zabaviti.
Ovo je prva ovogodišnja izvedba malih glumaca u ovome vrtiću, a već u svibnju dogovoren je novi susret i izvedba nove predstave.
Primjer je to dobre i plodonosne suradnje vrtića i škole, na radost svih koji u njoj sudjeluju.

Izvor fotografije: Dječji vrtić Sisak Stari