Pronašli smo nagradnu igru za poduzetnike: OSVOJI ROBOTSKU RUKU!


Od lijepljenja, umetanja vijaka i montaže do postupka „pick & place“ (odaberi i odloži) i pakiranja. Stoga, ako bi vam dobro došla ruka pomoći u vašem proizvodnom pogonu, imamo baš onu pravu za vas. Osim toga, robotska ruka brzo se postavlja, jednostavno programira, fleksibilno implementira i jamči najbržu isplativost ulaganja u industriji.

Pronašli smo nagradnu igru u kojoj tri sretna dobitnika imaju priliku osvojiti robotsku ruku za svoj obrt ili tvrtku. Evo pravila.

Postoji li ručni postupak u vašem proizvodnom pogonu za koji smatrate da bi mogao imati koristi od automatizacije? Onda nam ispričajte o tome kako biste imali šansu osvojiti jedan od tri UR robota. To može biti monotoni zadatak koji bi vaši zaposlenici najradije zamijenili onim koji zahtijeva vještine rješavanja problema ili zadatak koji se mora brže obaviti da biste ostali konkurentni.

ŽELITE LI OSVOJITI TAKVU ROBOTSKU RUKU? ISPUNITE OBRAZAC

Tri dobitnika suradničke robotske ruke proizvođača Universal Robots bit će oni koji mogu predstaviti najisplativije zadatke za automatizaciju, stoga dobro argumentirajte prilikom davanja objašnjenja zašto je upravo vama potrebna pomoć.

KLIKNI NA: LINK