Natjecanje #startupZG održati će se 16. i 17. lipnja u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva te uz podršku Algebre. Na natjecanju se očekuje pregršt inovativnih poduzetničkih ideja i projekata a za one najbolje pripremljene su i nagrade u obliku mentoriranja te financijske potpore.

U sklopu natjecanja, timovi koji žele razviti svoju ideju uz pomoć mentora imaju priliku naučiti kako od ideje stvoriti poslovni projekt, mogu čuti što stručnjaci i mentori misle o njihovoj ideji te kroz konkretno natjecanje provjeravaju koliko poduzetničkog duha uistinu imaju.

Za najbolji tim je predviđena i novčana nagrada koja iznosi 15.000 kuna. Prijave mogu izvršiti oni koji imaju ideju i viziju ali isto tako se mogu prijaviti i oni koji nemaju ideju, već se samo žele priključiti nekom timu i dati svoj doprinos.

Natjecanje #startupZG je još jedan u nizu poduzetničkih i startup događaja koja Zagrebački inkubator poduzetništva organizira od 2015. godine, kako u Zagrebu tako i u drugim gradovima poput Koprivnice i Velike Gorice.

Prijave za #startupZG otvorene su do 10. lipnja, 2018. u ponoć.

Prijaviti se možete na linku.