Natječaj za dodjelu godišnjih volonterskih nagrada Grada Siska objavljen je dana 26. listopada 2018. godine, a otvoren je do 16. studenog 2018. godine.

 

Nagrade se dodjeljuju za individualni doprinos na razini Grada Siska, na godišnjoj osnovi,a u povodu Međunarodnog dana volontera (5. prosinca).

Kandidate za dodjelu volonterske nagrade mogu prijaviti neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave) koje djeluju na području Grada Siska, a koje rade s volonterima.

Kategorije:

  1. Volonter godine Grada Siska
  2. Koordinator volontera Grada Siska

Prijavni obrazac i kriteriji za dodjelu nagrada dostupni su na internetskoj stranici Grada Siska, na internetskoj stranici Volonterskog centra Sisak,  http://vcs.lda-sisak.hr/ te u tiskanom obliku na porti Gradske vijećnice, Rimska 26, u Sisku. Dokumentacija se dostavlja na adresu elektronske pošte povjerenstvo-za-razvoj-volonterstva@sisak.hr s naznakom kategorije: „Za natječaj Nagrada Volonteri godine grada Siska za 2018. godinu – ime i prezime“  i/ili  „Za natječaj Nagrada Koordinatori volontera grada Siska za 2018. godinu – ime i prezime“

Izvor:sisak.hr

Foto: pixabay.com