Noć knjige 2021. – Putuj s knjigom između Zagreba i Siska


U povodu obilježavanja Svjetskog dana knjige i autorskih prava 23. travnja bit će organizirana manifestacija „Noć knjige“ kojoj je cilj promicati knjige, književnost i kulturu čitanja. Tema ovogodišnje „Noći knjige“ je ljekovita moć knjiga.

I ove godine HŽ Putnički prijevoz uključio se u realizaciju programa „Putuj s knjigom“ u sklopu kojega će se u vlakovima na relaciji Zagreb – Sisak – Zagreb emitirati audio sadržaj i to u vlakovima koji sa zagrebačkog Glavnog kolodvora polaze danas u 12:18 i 16:55 sati te iz Siska u 15:22 i 18:14 sati. Na taj način i u javnom prijevozu poticat će se kultura čitanja.
Ove godine organizator programa u vlaku je produkcijska kuća Book&Zvook koja se, između ostalog, bavi produkcijom audioknjiga. Audioknjige su namijenjene svima, a nagli porast interesa za takvim načinom ‘čitanja’ svjedoči o tome da audioknjiga odgovara potrebama suvremenoga užurbanog života.

Pozivamo vas da i ove godine pratite manifestaciju nocknjige.hr, a sadržaje audio knjiga možete potražiti na www.bookzvook.com :
Više informacija o manifestaciji Noć knjige možete potražiti na nocknjige.hr.

Izvor: hzpp.hr
Foto: hzpp.hr