Za one koji imaju sreću nedjelju provesti kao neradni dan, ona može biti prilika za generalno pospremanje doma, obiteljski posjet rodbini ili prijateljima, a trend koji posljednje vrijeme prate i Hrvati, sve su češći posjeti trgovačkim centrima u metropoli. Oni koji su nakon napornog radnog tjedna željni stvarnog mira i odmora, osim dobre knjige, na televiziji mogu pogledati uglavnom reprizirane emisije ili filmove od subote.

Jedan od naših prijedloga za provođenje mirnog dana u obiteljskom okruženju je posjet zoološkom vrtu u Zagrebu.

Zoo Zagreb

Turistička zajednica Grada Petrinje
Turistička zajednica Grada Petrinje

Ukoliko ste već navedeno posjetili, ostaju vam na izbor prekrasna odredišta duž naše županije u okviru malih OPG-a, izlet na Hrastovačku Goru, šetnje nasipom duž obale rijeke Save, odmor uz rijeku Kupu i Unu, a možda je to i jedini dan kada se možete posvetiti svojim hobijima.

Srećom za studente, još nisu krenuli kolokviji pa se i oni mogu upustiti na neka od druženja i putovanja diljem lijepe naše.

 

 

Nemojte se uljuljkati da i vas ne uhvati blues nedjeljne večeri, a kako bi što lakše premostili ponedjeljak, probajte napraviti raspored za nadolazeći radni tjedan. Razradite dnevne menije, uskladite dječje izvannastavne aktivnosti i poslovne obaveze kako bi s obitelji i prijateljima provodili što više vremena.

Nedjelju uzmite kao dan pripreme ali i dan za opuštanje, no ne pretjerujte, obaveze neće pobjeći, nad svime što vas očekuje idući tjedan preuzmite kontrolu!

Foto:Pixabay.com