Igrači Medveščaka zagrebački će Brlog, zbog rekonstrukcije Ledene dvorane Doma sportova, nakratko zamijeniti Ledenom dvoranom Zibel u Sisku

u kojem će otvoriti domaću EBEL sezonu 2018/2019. Medvjedi će u Europskom gradu sporta za 2019. godinu, koji hokej na ledu njeguje kao jednu od najdužih sportskih tradicija, ugostiti već poznate i atraktivne protivnike iz Austrije – EC Dornbirn Bulldogs, Vienna Capitals i Graz 99ers. Prva utakmica na rasporedu je 22. rujna u 17:30 sati protiv EC Dornbirn Bulldogs, a slijede je susret s Vienna Capitals 23. rujna u 17:30 sati te susret s Graz 99ers 30. rujna u 17:30 sati koji će obilježiti Europski tjedan sporta.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 12. rujna u 12 sati preko Ticketshopa i njihovih prodajnih mjesta. Građani Siska moći će ulaznice kupiti na prodajnim mjestima Promotor plus (Ulica Ante Starčevića 13) i Tisak media (Ulica Stjepana Radića 7). Ukoliko ostane ulaznica na dan susreta, iste će se moći kupiti i na blagajni dvorane Zibel sat vremena prije početka utakmica po cijenama od 50 kuna (pojedinačna), 35 kuna za mlađe od 18 godina te 100 kuna obiteljska (četiri ulaznice po principu dvoje odraslih i dijete ili jedna odrasla osoba i dvoje djece; dodatna ulaznica za dijete je 20 kuna). Paket pojedinačnih ulaznica za sve tri utakmice moći će se kupiti po cijeni od 130 kuna, mlađi od 18 godina za 80 kuna, a obiteljska (četiri ulaznice po principu dvoje odraslih i jedno dijete ili jedna odrasla osoba i dvoje djece; dodatna ulaznica za dijete je 40 kuna) po cijeni od 260 kuna. Uz kupljenu ulaznicu, navijači će u dvorani dobiti besplatno piće ovisno o dobnoj skupini.

Za ulaznice koje su kupljene online postoje dva načina isporuke ulaznica, odnosno dvije naknade na način isporuke: jedna je pickup na blagajni koja se obračunava 5 kn po ulaznici, a druga je print@home koja se obračunava 10 kn po ulaznici. Na iznos online kupnje (plaćanja) se obračunava naknada na način plaćanja u iznosu od 5% od ukupnog iznosa plaćanja. Za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima se obračunava prodajna naknada u iznosu od 4 kn. U Tisak Media prodajnim mjestima koja ujedno imaju Medveščak korner, ulaznice za utakmice KHL Medveščaka se mogu kupiti bez prodajne naknade, a to su prodajna mjesta Tisak Media Pothodnik, Tisak Media Gajeva i Tisak Media Point Vrbani u Zagrebu.

Medveščak je svojim sezonskim pretplatnicima osigurao tribinu u Ledenoj dvorani Zibel, kao i besplatni prijevoz do i od Siska te do i do same dvorane. Cijela procedura u vezi preuzimanja ulaznica za utakmice u Sisku te besplatnog prijevoza komunicirana je sezonskim pretplatnicima preko e-maila. Dodatne informacije zatražite na seasonclub@medvescak.com.

Nakon utakmica u Sisku, ukoliko vremenski uvjeti to dopuste, Medvjedi u Zagreb vraćaju hokej pod zvijezdama. Javnost i navijači bit će pravovremeno obaviješteni o utakmicama na Šalati.

 

RASPORED UTAKMICA U SISKU:

Subota, 22. rujna:

17:30h  KHL Medveščak Zagreb – EC Dornbirn Bulldogs

Nedjelja, 23. rujna:

17:30h  KHL Medveščak Zagreb – UPC Vienna Capitals

Nedjelja, 30. rujna:

17:30h  KHL Medveščak Zagreb – Moser Medical Graz 99ers