Vrijeme je za donošenje važnih životnih odluka za sve osmaše koji se od jučer mogu prijavljivati za upis u srednje škole.

Prijava je krenula jučer u 12:00 sati, a već prve ogledne ljestvice poretka bile su vidljive od 22:00 sata. Trajat će do 10. srpnja 2018., osim onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 2. srpnja 2018.

Konačne ljestvice poretka za sve programe, bit će generirane 13. srpnja 2018. godine.

Donosimo:

PRAVILNIK O ELEMENTIMA I KRITERIJIMA ZA IZBOR KANDIDATA ZA UPIS U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE  ovdje

PRAVILNIK O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O ELEMENTIMA I KRITERIJIMA ZA IZBOR KANDIDATA ZA UPIS U I. RAZlRED SREDNJE ŠKOLE ovdje

ODLUKU O UPISU UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2018./2019. ovdje

Sretno svima u odabiru srednjoškolskog obrazovanja, a mala utjeha roditeljima je kako borba tek slijedi početkom 9. mjeseca kada započinje nova školska godina!

Ovaj zasigurno stresan period i za dijete i za roditelje možda ublaži CARNET-ova Podrška obrazovnom sustavu koja je dostupna svakim danom od 8:00 do 20:00 na helpdesk@skole.hr ili  01 6661 500.

Neka ovaj ljetni period bude prilika za odmor, a s početkom jeseni pokušajte vašem djetetu olakšati da se što prije privikne na novu sredinu i stekne nove radne navike učenja.


Foto: Pixabay.com