Tvrtka Samsung predstavila je svoj najnoviji telefon i dodatak A seriji – Samsung Galaxy A7; prvi Samsungov smartphone s trostrukom kamerom.

Najnoviji Galaxy uz snažnu stražnju trostruku kameru prati i uglađeni dizajn, a uz ostale značajke koje Samsung nudi svim ljubiteljima Galaxy serije, ne sumnjamo da će inovativni A7 poželjeti većina korisnika.

“Samsung predano radi na pružanju smislenih inovacija svim korisnicima Galaxy serije, bez obzira na to tko su ili gdje se nalaze. Zato smo jako uzbuđeni što možemo predstaviti inovativne značajke koje se nalaze na Galaxy A7, praktičnom i moćnom uređaju, koji je izrađen kako bi svim korisnicima učinio svakodnevni život izvanrednim”, istaknuo je predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija Samsung Electronics, DJ Koh.

Korisnicima je na raspolaganju 8MP kamera sa 120° Ultra Wide Lens zbog čega najnoviji Galaxy A serije snima točno onako kako to vide korisnici za neograničene širokokutne fotografije. Svakako treba istaknuti i Live Focus značajku, s 24MP objektivom i dubinom polja, koja korisnicima omogućuje stvaranje fantastičnih fotografija. Za razliku od njegovog prethodnika A6, Galaxy A7 omogućuje snimanje jasnih fotografija u svijetlim, ali i u tamnim uvjetima. Njegov već spomenuti objektiv automatski “upija” više svjetla kombinirajući 4 piksela u jedan u uvjetima slabog osvjetljenja, a uz Scene Optimizer, kamera Galaxy A7 prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi odmah optimizirala kvalitetu fotografije.

A7 je opremljen i vrhunskom prednjom kamerom od 24 MP što će razveseliti sve obožavatelje selfija jer će uz podesivu LED bljeskalicu, efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode, korisnici moći oponašati i profesionalnu studio rasvjetu.

Tehnološki div nije štedio ni na zaslonu, te Samsungov najnoviji smartphone ima vrhunski 6,0-inčni Super AMOLED zaslon te već dobro poznati Infinity Display, a sve ljubitelje glazbe oduševit će i podržana Dolby Atmos tehnologija zvuka koja je podržana samo na slušalicama.

Ovaj pametni uređaj dolazi s premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku te glatkim linijama za udobnost korištenja. Dostupan je u četiri boje – plavoj, crnoj, zlatnoj i rozoj, a dolazi i sa značajkama Bixby, Samsung Pay i Samsung Helath. Cijena zasad još nije poznata.

Izvor: pcchip.hr; foto: gsmarena.com, fonearena.com