KAKO ZA VAS IZGLEDA IDEALNO PROVEDEN VIKEND?

Proučite ova četiri tipa vikendaša i otkrijte jeste li jedan od njih.

1. TIP – DOMAĆICA

Ako vam vikend predstavlja radost jer možete nakon dugog radnog tjedna otići na tržnicu po svježe i domaće namirnice, vratiti se kući, pripremiti zdrav obrok i potom uhvatiti se u koštac s prašinom, pranjem posteljine, usisavanjem doma, pripadate prvoj skupini “vikendaša”. Vikend vam služi za “obaviti” sve što niste preko tjedna mogli i vratiti se navikama koje niste mogli kroz tjedan pratiti, hraniti se zdravo, kuhati domaće obroke i pospremati svoj dom.

2. TIP – ĐIR PO GRADU

Dugo spavanje u jutro, uređivanje, izvlačenje iz ormara robe koja nije prikladna za ured, mobitel u rukama, nazivanje nekoliko brojeva, susret u omiljenom kafiću, ispijanje kavice bar do podne…Ovo je drugi tip “vikndaša” koji ova dva dana u tjednu posvećuje opuštanju i druženju s prijateljima.

3. TIP – AVANTURIST

Buđenje rano u jutro jer vikend prekratko traje, spremanje i odlazak na izlet, možda izvan grada, županije, možda uključuje planinarenje, rafting, šetanje, vožnju biciklom, ali svakako je dokaz da se u vama krije pravi mali avanturist, željan adrenalina koji preko tjedna zbog posla miruje.

4. TIP – LAGANINI

Ako se niste pronašli u  do sada navedenim tipovima, možda ste tip koji voli leći pred televizor i vikendom pogledati neki dobar film ili utakmicu, a za one koji više vole čitanje, vikend je pravo vrijeme za pročitati neki novi hit. To je vrijeme samo za vas i potpuno je opuštajuće.

U konačnici, zar je bitno kakav ste tip vikendaša, bitno je da vikend dođe 🙂


Foto: Pixabay.com