Nakon fenomenalnog rezultata mlađih kadeta prošlog vikenda u Poreču i osvojenog trećeg mjesta, ovog vikenda za odličja se bore dječaci mlađih kategorija. Nije to samo borba za odličja, ipak je to nešto više. Prije svega je lijepo da naši najmlađi sugrađani kroz sportske aktivnosti dostojanstveno predstavljaju svoj grad diljem lijepe naše. Također, ovo je još jedna potvrda da stručni ljudi Rukometnog kluba Sisak znaju što rade, u kojem smjeru idu i da u svemu tome imaju potporu roditelja.

Ekipa dječaka A, rođenih 2004. i mlađi plasirala se među 20 najboljih ekipa u RH te su, pod vodstvom trenera  Danka Vuića jučer otputovali  u Umag na završnicu prvenstva RH.
U skupini B s našim dečkima su Nova Gradiška, Gospić, Solin i Bjelovar.
Prva pobjeda je ostvarena jučer protiv Nove Gradiške rezultatom 19:16. U čvrstoj utakmici, prevagu našim dečkima donio je Karlo Jurić s 14 pogodaka.
Nova utakmica ih očekuje već danas u 11 sati , u kojoj će odmjeriti snage s vršnjacima iz Gospića, dok ih sljedeća očekuje u 16.20 protiv Solina. Tempo je iznimno naporan obzirom da se igraju dvije utakmice u danu, no sigurni smo da će fizička priprema doći do izražaja, i da ćemo u narednim danima pisati o još jednom uspjehu sisačkog rukometa!
Dečki sretno!