Ne propustite!! Hit predstava ˝Štefica Cvek u raljama života˝ bit će izvedena u Domu kulture Kristalna kocka vedrine u četvrtak, 11. travnja 2019.g. s početkom u 20 sati.

Štefica Cvek u raljama života, hit komedija Binocular teatra nastala prema istoimenom romanu Dubravke Ugrešić , stiže i na daske Doma kulture Kristalna kocka vedrine. Duhovita je to priča o ljubavnim mukama mlade daktilografkinje iz jednog savim običnog ureda koja stanuje sa svojom starom tetom. Nakon neizdrživih početnih životnih uvjeta Štefica, pomoću svoje iskusne prijateljice Anuške, uspijeva se pribrati, stati na noge i boriti se za svoj život. Zabrinuta da nikad neće izaći iz tog pepela, upisuje tečaj engleskog jezika te upoznaje Mistera Frndića, svog čovjeka s kojim neustrašivo kroči dalje kroz život.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a za studente, učenike i umirovljenike 40 kuna i može se kupiti online na www.ulaznice.hr ili na blagajni Doma kulture radnim danom od 14 do 20 sati, odnosno vikendom sat vremena prije projekcije.

Izvor: Dom kulture KKV